Undying – The Cut 30/6, odds, speltips, live stream

Undying
vs
The Cut
The Cut
Bästa matchoddsen
1 1.04
2 26.00
Vinstchans
Odds för Undying - The Cut
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-30 18:30:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Undying mötte The Cut den 21-06-30

Den 21-06-30 så spelades mötet mellan Undying – The Cut i The International NA Qual., med matchstart klockan 21:00.

De bästa & högsta oddsen inför Undying - The Cut

Inför mötet mellan Undying - The Cut i The International NA Qual. så talade spelbolagens odds för en seger till Undying och Unibet gav då det bästa oddset till 1.04 gånger pengarna. I snitt så gav 5 spelbolag oddset 12,70 på att favoriten Undying skulle utgå med seger.

The Cut var nederlagstippade i mötet mot Undying och det högsta oddset på The Cut som vinnare hittade du hos betway till oddset 26.00. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,02 att The Cut skulle vinna matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Undying och The Cut skulle kryssa i mötet. I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Undying - The Cut skulle kryssa matchen.

Poängfacit Undying

Undying har ett hemmafacit så här lång i The International NA Qual. där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Undying har ett bortafacit under säsongen i The International NA Qual. med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I The International NA Qual. har Undying med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Undying har spelat denna säsong i The International NA Qual. så har laget tagit 0 poäng. Det gör att Undying har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit The Cut

The Cut har ett facit i The International NA Qual. där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har The Cut i The International NA Qual. under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har The Cut därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

The Cut har tagit 0 poäng i The International NA Qual. under säsong, på 0 spelade matcher. Per spelad match har The Cut ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Undying - The Cut

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Undying, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för The Cut.