Unicorns of Love – Royal Never Give Up 9/5, odds, streaming, speltips

Unicorns of Love
vs
Royal Never Give Up
21-05-09 16:00 Mid-Season Invitational
Royal Never Give Up
Bästa matchoddsen
2 1.08
Vinstchans
Odds för Unicorns of Love - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-09 14:43:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Unicorns of Love – Royal Never Give Up i Mid-Season Invitational

Unicorns of Love och Royal Never Give Up i Mid-Season Invitational med matchstart 16:00 den 9 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Unicorns of Love - Royal Never Give Up

Inför matchen mellan Unicorns of Love och Royal Never Give Up i Mid-Season Invitational så var Royal Never Give Up spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Royal Never Give Up hittade du hos Unibet till 1.08 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 7,69 på att Royal Never Give Up skulle vinna matchen.

Spelbolaget Bethard gav det högsta oddset på Unicorns of Love som vinnare, till oddset 8.25 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Unicorns of Love gick vinnande ur detta möte till oddset 1,07 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett kryss mellan Unicorns of Love och Royal Never Give Up gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . I snitt gav de 4 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Unicorns of Love - Royal Never Give Up skulle kryssa matchen.

Poängfacit Unicorns of Love

På hemmaplan har Unicorns of Love samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Mid-Season Invitational. Detta innebär att Unicorns of Love i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Unicorns of Love facit så här långt på 0 matcher i Mid-Season Invitational. Och detta gör att Unicorns of Love har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Mid-Season Invitational har Unicorns of Love 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Det gör att Unicorns of Love har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Royal Never Give Up

På hemmaplan har Royal Never Give Up fått ihop 0 poäng i Mid-Season Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Unicorns of Love i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong i Mid-Season Invitational har Royal Never Give Up ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Royal Never Give Up har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher Royal Never Give Up har spelat i Mid-Season Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Unicorns of Love - Royal Never Give Up

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Unicorns of Love, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Royal Never Give Up.