Unicorns of Love – Vega Squadron 27/6, odds, streaming, speltips

Unicorns of Love
vs
Vega Squadron
21-06-27 14:00 LCL
Vega Squadron
Bästa matchoddsen
1 1.09
2 6.50
Vinstchans
Odds för Unicorns of Love - Vega Squadron
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 15:41:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Unicorns of Love – Vega Squadron i 27 juni

Mötet i LCL mellan Unicorns of Love och Vega Squadron spelades den 27/6 matchstart med start kl. 14:00.

De bästa oddsen inför Unicorns of Love - Vega Squadron

Inför matchen mellan Unicorns of Love och Vega Squadron i LCL så var Unicorns of Love spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Unicorns of Love hittade du hos Unibet till 1.09 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Unicorns of Love, hos de 2 spelbolagen, låg på 6,50 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på Vega Squadron som vinnare i matchen mot Unicorns of Love. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Vega Squadron som vinnare till 6.50 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,09 att Vega Squadron skulle vinna matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Unicorns of Love och Vega Squadron, till gånger pengarna. Att Unicorns of Love och Vega Squadron skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Unicorns of Love

På hemmaplan har Unicorns of Love samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i LCL. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Unicorns of Love har ett bortafacit i LCL med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher Unicorns of Love har spelat under säsongen i LCL så har laget kammat hem 0 poäng. Per match har Unicorns of Love ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Vega Squadron

Vega Squadron har ett facit i LCL där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Vega Squadron i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LCL. Och detta innebär att Unicorns of Love har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Vega Squadron har i LCL ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Vega Squadron har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Unicorns of Love - Vega Squadron

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Unicorns of Love, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Vega Squadron.