ViCi Gaming – Royal Never Give Up 14/5, odds, speltips, live stream

ViCi
vs
Royal Never Give Up
Royal Never Give Up
Bästa matchoddsen
1 1.23
Vinstchans
Odds för ViCi Gaming - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 06:02:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta ViCi Gaming – Royal Never Give Up i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen

Med matchstart 07:00 så spelades matchen i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen mellan ViCi Gaming och Royal Never Give Up, den 14 maj.

1X2-oddsen på ViCi Gaming - Royal Never Give Up

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen mellan ViCi Gaming och Royal Never Give Up så var ViCi Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.23 gånger pengarna på ViCi Gaming som vinnare. Favoriten ViCi Gaming kunde du i snitt spela på till oddset 4,11 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Royal Never Give Up var spelbolagens under dog i mötet mot ViCi Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Royal Never Give Up gav Bethard till oddset 4.35. Nederlagstippade Royal Never Give Up var som sagt ingen favorit i mötet mot ViCi Gaming och i snitt gav ett spel hos de 5 spelbolagen ovan oddset 1,21.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att ViCi Gaming och Royal Never Give Up skulle kryssa i mötet. Att ViCi Gaming och Royal Never Give Up skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit ViCi Gaming

För ViCi Gaming så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har ViCi Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

ViCi Gaming har ett bortafacit under säsongen i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har ViCi Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

ViCi Gaming har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. ViCi Gaming har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Royal Never Give Up

På 0 matcher i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen har Royal Never Give Up nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Royal Never Give Up ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Royal Never Give Up under säsong tagit 0 poäng i event. Detta innebär att Royal Never Give Up har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher Royal Never Give Up har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Royal Never Give Up har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för ViCi Gaming - Royal Never Give Up

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ViCi Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Royal Never Give Up.