Victory Five – TT 25/6, odds, speltips, streaming

Victory Five
vs
TT
21-06-25 09:00 LPL
TT
Bästa matchoddsen
1 2.50
2 1.48
Vinstchans
Odds för Victory Five - TT
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 07:58:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Victory Five – TT i LPL

Victory Five och TT i LPL med matchstart 09:00 den25 juni.

De bästa oddsen inför Victory Five - TT

Kikade vi på oddsen inför mötet i LPL mellan Victory Five och TT så var TT oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.48 gånger pengarna på TT som vinnare. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,50 på TT som vinnare mot Victory Five.

Unibet gav det högsta odds på Victory Five, som var nederlagstippade mot TT, till 2.50 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Victory Five skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,48 gånger pengarna inför mötet mot TT.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Victory Five och TT, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Victory Five och TT så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Victory Five

Hemmalaget Victory Five har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Victory Five ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Victory Five har ett bortafacit under säsongen i LPL med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så här långt har Victory Five ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Victory Five har spelat denna säsong i LPL så har laget tagit 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit TT

TT har denna säsongen i LPL tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har TT ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

TT har ett facit med 0 poäng i LPL på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har TT därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

TT har i LPL 0 poäng på 0 matcher totalt. TT har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Victory Five - TT

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Victory Five, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för TT.