Vikin.gg – Ghost frogs 12/5, odds, speltips, stream

Vikin.gg
vs
Ghost frogs
Ghost frogs
Bästa matchoddsen
1 1.18
Vinstchans
Odds för Vikin.gg - Ghost frogs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 18:37:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Vikin.gg – Ghost frogs matchstart 12 maj

Vikin.gg och Ghost frogs i DreamLeague DPC EU lägre divisionen med matchstart 19:00 den12 maj.

De bästa oddsen inför Vikin.gg - Ghost frogs

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Vikin.gg och Ghost frogs så var Vikin.gg oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.18 gånger pengarna på Vikin.gg som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,76 att Vikin.gg, favoriten hos de 4 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

5.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Ghost frogs som vinnare i mötet mot Vikin.gg. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. Snittoddset på att underdogen Ghost frogs skulle vinna matchen gav hos de 4 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,17 gånger pengarna inför mötet mot Vikin.gg.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Vikin.gg och Ghost frogs till det högsta oddset hos . Inför matchstart mellan Vikin.gg och Ghost frogs så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Vikin.gg

Vikin.gg har tagit 0 poäng så här långt i DreamLeague DPC EU lägre divisionen på 0 spelade matcher. Vikin.gg har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Vikin.gg har på bortaplan i DreamLeague DPC EU lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Vikin.gg har ett facit denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Vikin.gg har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Ghost frogs

På 0 matcher i DreamLeague DPC EU lägre divisionen har Ghost frogs nu 0 insamlade poäng. Ghost frogs har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Ghost frogs har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i DreamLeague DPC EU lägre divisionen på 0 spelade matcher. Så här långt så har Ghost frogs därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Ghost frogs i DreamLeague DPC EU lägre divisionen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Vikin.gg - Ghost frogs

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Vikin.gg har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Ghost frogs har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.