Vikin.gg – Hellbear Smashers 19/5, odds, speltips, stream

Vikin.gg
vs
Hellbear Smashers
21-05-19 13:00 Pinn. Cup
Hellbear Smashers
Bästa matchoddsen
2 2.65
Vinstchans
Odds för Vikin.gg - Hellbear Smashers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:21:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Vikin.gg – Hellbear Smashers

Mötet i Pinn. Cup mellan Vikin.gg och Hellbear Smashers spelades den 19/5 matchstart med start kl. 13:00.

1X2-oddsen på Vikin.gg - Hellbear Smashers

Inför mötet mellan Vikin.gg - Hellbear Smashers i Pinn. Cup så talade spelbolagens odds för en seger till Vikin.gg och Bethard gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,50 på Vikin.gg som vinnare mot Hellbear Smashers.

På nederlagstippade Hellbear Smashers så kunde du spela på det högsta oddset 2.65 som du hittade hos Unibet. De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,45 att Hellbear Smashers skulle vinna matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Vikin.gg och Hellbear Smashers till det högsta oddset hos . Snittoddet hos de 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Vikin.gg

På 0 spelade matcher har Vikin.gg nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Vikin.gg ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Vikin.gg tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Vikin.gg har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de totalt 0 matcher Vikin.gg har spelat under säsongen i Pinn. Cup så har laget kammat hem 0 poäng. Vikin.gg har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Hellbear Smashers

Hellbear Smashers har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Pinn. Cup. Hemma har Hellbear Smashers ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Hellbear Smashers i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Pinn. Cup. Hellbear Smashers har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Pinn. Cup har Hellbear Smashers under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Hellbear Smashers har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Vikin.gg - Hellbear Smashers

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Vikin.gg har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Hellbear Smashers har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.