Vikin.gg – Into the Breach 18/5, odds, speltips, stream

Vikin.gg
vs
Into the Breach
Into the Breach
Bästa matchoddsen
1 1.18
Vinstchans
Odds för Vikin.gg - Into the Breach
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 10:21:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Vikin.gg – Into the Breach

Vikin.gg och Into the Breach möttes den 21-05-18 med matchstart 13:00 i DreamLeague DPC EU lägre divisionen.

1X2-oddsen på Vikin.gg - Into the Breach

Inför mötet mellan Vikin.gg - Into the Breach i DreamLeague DPC EU lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Vikin.gg och Unibet gav då det bästa oddset till 1.18 gånger pengarna. Vikin.gg var som sagt favorit inför detta möte och de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 4,94 gånger pengarna.

Into the Breach var underdogs mot Vikin.gg och det högsta oddset på nederlagstippade Into the Breach kunde du spela på hos spelbolaget Bethard till 5.25 gånger pengarna. Nederlagstippade Into the Breach var som sagt ingen favorit i mötet mot Vikin.gg och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,15.

Ett kryss mellan Vikin.gg och Into the Breach gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . I snitt gav de 4 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Vikin.gg - Into the Breach skulle kryssa matchen.

Poängfacit Vikin.gg

Vikin.gg har ett hemmafacit så här lång i DreamLeague DPC EU lägre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Vikin.gg ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Vikin.gg denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen tagit 0 poäng. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher Vikin.gg har spelat under säsongen i DreamLeague DPC EU lägre divisionen så har laget kammat hem 0 poäng. Vikin.gg har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Into the Breach

Into the Breach facit så här långt är 0 inspelade poäng i DreamLeague DPC EU lägre divisionen på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Into the Breach har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Into the Breach har ett facit med 0 poäng i DreamLeague DPC EU lägre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Into the Breach därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I DreamLeague DPC EU lägre divisionen har Into the Breach under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Vikin.gg - Into the Breach

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vikin.gg, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Into the Breach.