Vikingekrig Esports – Dark Tigers 24/6, odds, streaming, speltips

Vikingekrig Esports
vs
Dark Tigers
21-06-24 16:00 Hitpoint Masters
Dark Tigers
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.00
Vinstchans
Odds för Vikingekrig Esports - Dark Tigers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 04:36:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Vikingekrig Esports – Dark Tigers i 24 juni

Vikingekrig Esports och Dark Tigers i Hitpoint Masters med matchstart 16:00 den24 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Vikingekrig Esports - Dark Tigers

Inför matchen mellan Vikingekrig Esports och Dark Tigers i Hitpoint Masters så var Vikingekrig Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Vikingekrig Esports hittade du hos Unibet till 1.72 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Vikingekrig Esports på 2,00 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Dark Tigers var nederlagstippade i mötet mot Vikingekrig Esports och det högsta oddset på Dark Tigers som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.00. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Dark Tigers och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,72 på en seger till Dark Tigers.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Vikingekrig Esports och Dark Tigers hittade du hos till oddset . Ett oavgjort spel på Vikingekrig Esports - Dark Tigers gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Vikingekrig Esports

Vikingekrig Esports har tagit 0 poäng så här långt i Hitpoint Masters på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

0 poäng har Vikingekrig Esports facit så här långt på 0 matcher i Hitpoint Masters. Detta gör att Vikingekrig Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Vikingekrig Esports har spelat denna säsong i Hitpoint Masters så har laget tagit 0 poäng. Vikingekrig Esports har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Dark Tigers

Dark Tigers har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Hitpoint Masters. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Vikingekrig Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i Hitpoint Masters med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan har Dark Tigers tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har Dark Tigers i Hitpoint Masters håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Vikingekrig Esports - Dark Tigers

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vikingekrig Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Dark Tigers.