Vikingekrig Esports – Inside Games 25/2, odds, streaming, speltips

Vikingekrig Esports
vs
Inside Games
21-02-25 18:00 Hitpoint Masters
Inside Games
Bästa matchoddsen
1 2.40
2 1.50
Vinstchans
Odds för Vikingekrig Esports - Inside Games
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-22 23:45:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Vikingekrig Esports – Inside Games i Hitpoint Masters

Matchen spelades i Hitpoint Masters mellan Vikingekrig Esports och Inside Games. Mötets matchstart var 18:00 den 25 februari.

Oddsen inför Vikingekrig Esports - Inside Games

Inför matchen mellan Vikingekrig Esports och Inside Games i Hitpoint Masters så var Inside Games spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Inside Games hittade du hos Unibet till 1.50 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Inside Games, hos de 2 spelbolagen, låg på 2,40 gånger pengarna.

Vikingekrig Esports var spelbolagens under dog i mötet mot Inside Games i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Vikingekrig Esports gav Unibet till oddset 2.40. Snittoddset på Vikingekrig Esports som segrare låg på 1,50 gånger pengarna inför matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Vikingekrig Esports och Inside Games kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Vikingekrig Esports - Inside Games skulle kryssa matchen.

Poängfacit Vikingekrig Esports

För Vikingekrig Esports så har laget denna säsong i Hitpoint Masters håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Vikingekrig Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har Vikingekrig Esports tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Vikingekrig Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I Hitpoint Masters har Vikingekrig Esports 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Inside Games

På 0 matcher i Hitpoint Masters har Inside Games nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Inside Games har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Inside Games har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Hitpoint Masters på 0 spelade matcher. Inside Games har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher Inside Games har spelat i Hitpoint Masters under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Inside Games har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Vikingekrig Esports - Inside Games

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vikingekrig Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Inside Games.