Virtus.pro – BDS Esport 19/10, odds, live stream, speltips

Virtus.pro
vs
BDS Esport
20-10-19 16:00 EUL
BDS Esport
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Virtus.pro - BDS Esport
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Virtus.pro – BDS Esport den 19/10

Matchen mellan Virtus.pro och BDS Esport i EUL spelades den 19/10 med matchstart kl. 16:00.

Poängfacit Virtus.pro

För Virtus.pro så har laget denna säsong i EUL håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Virtus.pro har ett bortafacit i EUL med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Virtus.pro därmed 0,00 poäng per match.

Virtus.pro har ett facit denna säsong i EUL med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Virtus.pro har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit BDS Esport

På hemmaplan har BDS Esport fått ihop 0 poäng i EUL denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har BDS Esport i EUL under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Virtus.pro har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher BDS Esport har spelat i EUL under säsong så har laget håvat in 0 poäng. BDS Esport har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Virtus.pro - BDS Esport

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Virtus.pro och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BDS Esport på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.