Virtus.pro – Natus Vincere 26/2, odds, live stream, speltips

Virtus.pro
vs
Natus Vincere
Natus Vincere
Bästa matchoddsen
1 1.33
2 3.10
Vinstchans
Odds för Virtus.pro - Natus Vincere
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-26 16:14:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Virtus.pro – Natus Vincere i ESL One CIS Online övre divisionen

Mötet i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Virtus.pro och Natus Vincere spelades den 26/2 matchstart med start kl. 16:55.

Oddsen inför Virtus.pro - Natus Vincere

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Virtus.pro och Natus Vincere så var Virtus.pro oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.33 gånger pengarna på Virtus.pro som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,10 på att Virtus.pro skulle vinna matchen.

Natus Vincere var spelbolagens under dog i mötet mot Virtus.pro i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Natus Vincere gav Unibet till oddset 3.10. Snittoddset på Natus Vincere som segrare låg på 1,33 gånger pengarna inför matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Virtus.pro och Natus Vincere, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Virtus.pro

På hemmaplan har Virtus.pro samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Virtus.pro har på bortaplan i ESL One CIS Online övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Virtus.pro ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen så har Virtus.pro spelat in 0 poäng på 0 matcher. Virtus.pro har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere har i ESL One CIS Online övre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Hemma har Natus Vincere ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Natus Vincere i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESL One CIS Online övre divisionen. Så här långt så har Natus Vincere därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Natus Vincere har i ESL One CIS Online övre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Natus Vincere har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Virtus.pro - Natus Vincere

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Virtus.pro, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Natus Vincere.