Virtus.pro – Team Spirit 13/5, odds, live stream, speltips

Virtus.pro
vs
Team Spirit
Team Spirit
Bästa matchoddsen
1 1.34
2 3.00
Vinstchans
Odds för Virtus.pro - Team Spirit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 16:17:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Virtus.pro – Team Spirit i ESL One CIS Online övre divisionen

Matchen som spelades i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Virtus.pro vs Team Spirit hade matchstart klockan 16:00, den 21-05-13.

1X2-oddsen på Virtus.pro - Team Spirit

På matchen i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Virtus.pro och Team Spirit så höll spelbolagen Virtus.pro som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.34 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,00 att favoriten Virtus.pro skulle vinna matchen.

Team Spirit var spelbolagens under dog i mötet mot Virtus.pro i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Team Spirit gav Unibet till oddset 3.00. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,34 på Team Spirit som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Virtus.pro - Team Spirit i Champions League till gånger pengarna. Att Virtus.pro och Team Spirit skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Virtus.pro

Virtus.pro har på hemmaplan i ESL One CIS Online övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Virtus.pro ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Virtus.pro ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har Virtus.pro därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher Virtus.pro har spelat under säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen så har laget kammat hem 0 poäng. Virtus.pro har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team Spirit

På 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen har Team Spirit nu 0 insamlade poäng. Team Spirit har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Team Spirit i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng på 0 matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Team Spirit har tagit 0 poäng i ESL One CIS Online övre divisionen under säsong, på 0 spelade matcher. Per spelad match har Team Spirit ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Virtus.pro - Team Spirit

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Virtus.pro, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Spirit.