Virtus.pro – Winstrike Team 16/5, odds, live stream, speltips

Virtus.pro
vs
Winstrike
Winstrike
Bästa matchoddsen
1 1.05
2 8.00
Vinstchans
Odds för Virtus.pro - Winstrike Team
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 23:59:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Virtus.pro – Winstrike Team i ESL One CIS Online övre divisionen

Matchen mellan Virtus.pro och Winstrike Team i ESL One CIS Online övre divisionen spelades den 16/5 med matchstart kl. 16:00.

1X2-oddsen på Virtus.pro - Winstrike Team

På matchen i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Virtus.pro och Winstrike Team så höll spelbolagen Virtus.pro som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.05 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 8,00 på att Virtus.pro skulle vinna matchen.

8.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Winstrike Team som vinnare i mötet mot Virtus.pro. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,05 att Winstrike Team skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Virtus.pro - Winstrike Team skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Virtus.pro

På 0 spelade matcher har Virtus.pro nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Virtus.pro ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Virtus.pro facit så här långt på 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen. Detta innebär att Virtus.pro har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Virtus.pro har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Virtus.pro har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Winstrike Team

Winstrike Team har denna säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har Winstrike Team ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Winstrike Team i ESL One CIS Online övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Winstrike Team har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I ESL One CIS Online övre divisionen har Winstrike Team under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Winstrike Team har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Virtus.pro - Winstrike Team

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Virtus.pro har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Winstrike Team har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.