Vodafone Giants – MAD Lions Madrid 29/7, odds, speltips, streaming

Vodafone Giants
vs
MAD Lions Madrid
21-07-29 17:00 LVP
MAD Lions Madrid
Bästa matchoddsen
1 2.80
2 1.38
Vinstchans
Odds för Vodafone Giants - MAD Lions Madrid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-23 12:11:39. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Vodafone Giants – MAD Lions Madrid i LVP

Vodafone Giants och MAD Lions Madrid möttes den 21-07-29 med matchstart 17:00 i LVP.

De bästa & högsta oddsen inför Vodafone Giants - MAD Lions Madrid

På matchen i LVP mellan Vodafone Giants och MAD Lions Madrid så höll spelbolagen MAD Lions Madrid som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.38 hos Unibet. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,80 att MAD Lions Madrid, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Vodafone Giants var spelbolagens under dog i mötet mot MAD Lions Madrid i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Vodafone Giants gav Unibet till oddset 2.80. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,38 att Vodafone Giants skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Vodafone Giants och MAD Lions Madrid så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Vodafone Giants

Vodafone Giants har på hemmaplan i LVP spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Vodafone Giants har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har Vodafone Giants tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I LVP har Vodafone Giants med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I LVP har Vodafone Giants 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Vodafone Giants har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit MAD Lions Madrid

MAD Lions Madrid har ett hemmafacit i LVP spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att MAD Lions Madrid har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

MAD Lions Madrid har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i LVP på 0 spelade matcher. Detta innebär att MAD Lions Madrid har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

MAD Lions Madrid har i LVP ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. MAD Lions Madrid har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Vodafone Giants - MAD Lions Madrid

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vodafone Giants, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för MAD Lions Madrid.