Vorax Liberty – RED Canids 26/6, odds, streaming, speltips

Vorax Liberty
vs
RED Canids
21-06-26 17:00 CBLOL
RED Canids
Odds för Vorax Liberty - RED Canids
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 17:06:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Vorax Liberty – RED Canids i CBLOL

Vorax Liberty och RED Canids möttes i CBLOL den 26/6 med matchstart 17:00.

1X2-oddsen på Vorax Liberty - RED Canids

Inför matchen mellan Vorax Liberty och RED Canids i CBLOL så var Vorax Liberty spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Vorax Liberty hittade du hos Bethard till 1.49 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Vorax Liberty på 2,61 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

2.65 var det högsta oddset på nederlagstippade RED Canids som vinnare i mötet mot Vorax Liberty. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. I snitt så kunde du spela på att RED Canids gick vinnande ur detta möte till oddset 1,47 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Vorax Liberty - RED Canids skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Vorax Liberty

Hemmalaget Vorax Liberty har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Vorax Liberty har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

0 poäng har Vorax Liberty facit så här långt på 0 matcher i CBLOL. På bortaplan har Vorax Liberty därmed 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Vorax Liberty har spelat under säsongen i CBLOL så har laget kammat hem 0 poäng. Det gör att Vorax Liberty har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit RED Canids

RED Canids har i CBLOL 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har RED Canids under säsong tagit 0 poäng i event. Och detta innebär att Vorax Liberty har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher har RED Canids spelat in 0 poäng denna säsong i event. RED Canids har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Vorax Liberty - RED Canids

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vorax Liberty och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för RED Canids på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.