White Dragons – EGN Esports 29/6, odds, streaming, speltips

White Dragons
vs
EGN Esports
21-06-29 20:00 Liga Portuguesa
EGN Esports
Bästa matchoddsen
1 1.22
2 4.00
Vinstchans
Odds för White Dragons - EGN Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 04:01:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta White Dragons – EGN Esports i Liga Portuguesa

White Dragons och EGN Esports gjorde upp den 29 juni. Matchen spelades i Liga Portuguesa med matchstart 20:00.

De bästa oddsen inför White Dragons - EGN Esports

På matchen i Liga Portuguesa mellan White Dragons och EGN Esports så höll spelbolagen White Dragons som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.22 hos Unibet. I snitt så gav 2 bettingsidor oddset 3,88 på att favoriten White Dragons skulle utgå med seger.

4.00 var det högsta oddset på nederlagstippade EGN Esports som vinnare i mötet mot White Dragons. Och detta odds kunde du spela på hos betway. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,21 att EGN Esports skulle vinna matchen.

Ett kryss mellan White Dragons och EGN Esports gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Ett oavgjort spel på White Dragons - EGN Esports gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit White Dragons

För White Dragons så har laget denna säsong i Liga Portuguesa håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. White Dragons har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Denna säsong har White Dragons ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att White Dragons har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i Liga Portuguesa så har White Dragons spelat in 0 poäng på 0 matcher. White Dragons har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit EGN Esports

På 0 matcher i Liga Portuguesa har EGN Esports nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu EGN Esports ett snitt på 0 poäng per match.

EGN Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Liga Portuguesa på 0 spelade matcher. Så här långt så har EGN Esports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

EGN Esports har tagit 0 poäng i Liga Portuguesa under säsong, på 0 spelade matcher. Detta gör att EGN Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för White Dragons - EGN Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för White Dragons, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för EGN Esports.