White Dragons – OFFSET Esports 28/6, odds, streaming, speltips

White Dragons
vs
OFFSET Esports
21-06-28 22:00 Liga Portuguesa
OFFSET Esports
Bästa matchoddsen
1 1.15
2 4.75
Vinstchans
Odds för White Dragons - OFFSET Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 21:20:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta White Dragons – OFFSET Esports i Liga Portuguesa

White Dragons och OFFSET Esports möttes den 21-06-28 med matchstart 22:00 i Liga Portuguesa.

De bästa & högsta oddsen inför White Dragons - OFFSET Esports

På matchen i Liga Portuguesa mellan White Dragons och OFFSET Esports så höll spelbolagen White Dragons som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.15 hos Unibet. White Dragons var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 4,75 gånger pengarna.

På nederlagstippade OFFSET Esports så kunde du spela på det högsta oddset 4.75 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till OFFSET Esports och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,15 på en seger till OFFSET Esports.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan White Dragons - OFFSET Esports i Champions League till gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit White Dragons

White Dragons hemmafacit så här långt i Liga Portuguesa är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att White Dragons i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

White Dragons har ett bortafacit i Liga Portuguesa med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att White Dragons har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har White Dragons än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit OFFSET Esports

OFFSET Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Liga Portuguesa. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i Liga Portuguesa har OFFSET Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher OFFSET Esports har spelat i Liga Portuguesa under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har OFFSET Esports ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för White Dragons - OFFSET Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för White Dragons och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OFFSET Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.