Wind and Rain – felt 17/5, odds, live stream, speltips

Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.00
Vinstchans
Odds för Wind and Rain - felt
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 18:57:45. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Wind and Rain – felt i Dota Pro Circuit - Nordamerika lägre divisionen

Matchen som spelades i Dota Pro Circuit - Nordamerika lägre divisionen mellan Wind and Rain vs felt hade matchstart klockan 22:00, den 21-05-17.

Oddsen inför Wind and Rain - felt

Inför mötet mellan Wind and Rain - felt i Dota Pro Circuit - Nordamerika lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Wind and Rain och Unibet gav då det bästa oddset till 1.72 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,00 på Wind and Rain som vinnare mot felt.

Felt var underdogs mot Wind and Rain och det högsta oddset på nederlagstippade felt kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.00 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen felt skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,72 gånger pengarna inför mötet mot Wind and Rain.

Ett spel på krysset mellan Wind and Rain och felt gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Att Wind and Rain - felt skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Wind and Rain

På 0 spelade matcher har Wind and Rain nu 0 insamlade poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Wind and Rain ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Wind and Rain ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Wind and Rain har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Wind and Rain har ett facit denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika lägre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit felt

Felt har ett facit i Dota Pro Circuit - Nordamerika lägre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att felt har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har felt i Dota Pro Circuit - Nordamerika lägre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Och detta innebär att Wind and Rain har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Felt har i Dota Pro Circuit - Nordamerika lägre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Felt har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Wind and Rain - felt

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Wind and Rain, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för felt.