Winstrike Team – Natus Vincere 7/5, odds, speltips, stream

Winstrike
vs
Natus Vincere
Natus Vincere
Bästa matchoddsen
1 3.55
2 1.26
Vinstchans
Odds för Winstrike Team - Natus Vincere
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 04:19:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Winstrike Team – Natus Vincere i ESL One CIS Online övre divisionen

Med matchstart 13:00 så spelades matchen i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Winstrike Team och Natus Vincere, den 7 maj.

1X2-oddsen på Winstrike Team - Natus Vincere

På matchen i ESL One CIS Online övre divisionen mellan Winstrike Team och Natus Vincere så höll spelbolagen Natus Vincere som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.26 hos Unibet. Favoriten Natus Vincere kunde du i snitt spela på till oddset 3,55 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på Winstrike Team, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.55 gånger pengarna hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Winstrike Team och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,26 på en seger till Winstrike Team.

Ett kryss mellan Winstrike Team och Natus Vincere gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Winstrike Team - Natus Vincere skulle kryssa matchen.

Poängfacit Winstrike Team

På 0 spelade matcher har Winstrike Team nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Winstrike Team ett snitt på 0 poäng per match.

Winstrike Team har på bortaplan i ESL One CIS Online övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Winstrike Team har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Winstrike Team håvat in 0 poäng under säsongen i event. Det gör att Winstrike Team har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Natus Vincere

På hemmaplan har Natus Vincere fått ihop 0 poäng i ESL One CIS Online övre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Natus Vincere ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Natus Vincere i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESL One CIS Online övre divisionen. Och detta innebär att Winstrike Team har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Denna säsong har Natus Vincere i ESL One CIS Online övre divisionen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Natus Vincere har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Winstrike Team - Natus Vincere

Likaresultatet innebär att Winstrike Team på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Natus Vincere har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.