Winstrike Team – Yellow Submarine 24/11, odds, speltips, stream

Winstrike
vs
Yellow Submarine
20-11-24 12:00 EPIC League Div. 2
Yellow Submarine
Bästa matchoddsen
1 5.50
2 1.12
Vinstchans
Odds för Winstrike Team - Yellow Submarine
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-24 09:20:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Winstrike Team – Yellow Submarine matchstart 24 november

Med matchstart 12:00 så spelades matchen i EPIC League Div. 2 mellan Winstrike Team och Yellow Submarine, den 24 november.

Oddsen inför Winstrike Team - Yellow Submarine

Kikade vi på oddsen inför mötet i EPIC League Div. 2 mellan Winstrike Team och Yellow Submarine så var Yellow Submarine oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.12 gånger pengarna på Yellow Submarine som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Yellow Submarine på 5,50 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Unibet gav det högsta odds på Winstrike Team, som var nederlagstippade mot Yellow Submarine, till 5.50 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Winstrike Team och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,12 på en seger till Winstrike Team.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Winstrike Team - Yellow Submarine skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Winstrike Team

Hemmalaget Winstrike Team har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Winstrike Team har ett bortafacit under säsongen i EPIC League Div. 2 med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta innebär att Winstrike Team har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I EPIC League Div. 2 har Winstrike Team 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att Winstrike Team har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Yellow Submarine

Yellow Submarine facit så här långt är 0 inspelade poäng i EPIC League Div. 2 på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Yellow Submarine i EPIC League Div. 2 under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har Yellow Submarine därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Yellow Submarine i EPIC League Div. 2 håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Yellow Submarine har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Winstrike Team - Yellow Submarine

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Winstrike Team, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Yellow Submarine.