oddsjamföresle-kladd

I oddsjämförelsen nedan hittar du de bäst och aktuella 1X2-oddsen från de stora spelbolagen. Klicka dig sedan in på matcherna för att välja andra spelformer och för att själv kolla in vilket spelbolag som ger dig de bästa oddsen just nu. Genom att använda oddsjämförelsen på Odds Online kan du också hitta och jämföra odds på dubblar, tripplar och större kombinationsspel med verktyget BetOmaten. Lägg helt enkelt till ditt spel genom att trycka på korgen bredvid ett odds. I oddsjämförelsen så jämför oddsen på matcher från de stora ligorna, cuperna och turneringarna som bland annat Premier League, La Liga, Allsvenskan, SHL, NHL, NBA, Champions League osv.

Du kan filtrera listan själv nedan för att jämföra oddsen på de event du är ute efter:

 

Vi jämför oddsen från spelbolagen i oddsjämförelsen

Är du ute efter de bästa oddsen? Då har du kommit rätt. I vår oddsjämförelse har vi samlat in oddsen från de stora spelbolagen på marknaden och listar oddsen på ett överskådligt sätt så att du enkelt kan jämföra vilket spelbolag som ger dig de bästa oddsen att spel på. Helt enkelt hjälper vi dig att hitta de bästa oddsen just nu, så att du kan maximera dina vinster. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt för dig att använda vår oddsjämförelse, utan krav på registrering eller liknande. Och när du väl hittat ett odds att spela på så klickar du dig helt enkelt vidare till spelbolaget och lägger ditt bet.

BetOmaten – Verktyget för att hitta det bästa spelbolaget att betta hos

Som grädde på moset så har vi även plockat fram ytterligare ett verktyg som vi kallar för BetOmaten. BetOmaten fungerar lite som en oddskorg med den stora skillnaden att du lägger in spel och inte odds. När du lagt till spelen så kollar vi upp vilka spelbolag som har odds på alla dessa spel och vilket som ger dig det högsta oddset på kombinationen. Ytterligare ett verktyg som du kan använda helt kostnadsfritt för att jämföra och hitta de bästa oddsen.

Hur fungerar oddsjämförelsen och hur jämför jag oddsen?

I listan ovan, i oddsjämförelse, listar vi de bästa 1X2-oddsen just nu på respektive match och vilket spelbolag som det det bästa oddset på spelen. Du kan direkt lägga in oddset i BetOmaten genom att klicka på korgen bredvid oddset.

Om du är ute efter fler spel än 1X2 då kan du klicka in på matchen och vi en drop-down-box välja ett annat spel som exempelvis över/under, halvgardering, Matchvinnare (12), resultat och många fler därtill. Du får också upp en komplett lista med alla oddsen från spelbolagen och inte bara det bästa oddset, exempelvis för 1X2. Du kan även lägga in andra odds än 1X2 i BetOmaten och det gör du genom att trycka på korgen som finns i rubriken för respektive spel. När du lagt in alla spelen i BetOmaten så ser du vilka spelbolag som ger dig det bästa kombinationsoddset för alla din valda spel.

Inne på matchsidan så kan du även se annan intressant information om matchen och var du kan se matchen på TV eller live stream. Du kan även kolla in lagens form, eventuell tabell, målsnitt och annan intressant statistik som är bra att veta innan du lägger ditt bet.

Oddsjämförelse med de bästa oddsen idag

Oddsen i vår oddsjämförelse uppdateras flera gånger varje dag och hämtas direkt från spelbolagen. Det betyder att du kan vara säker på att oddsen vi presenterar är aktuella och färska. Vi reserverar oss dock för eventuella felaktigheter som kan uppstå på grund av tekniska felaktigheter.

Jämför oddsen på matcher från de stora sporterna och ligorna

I oddsjämförelsen så hittar du odds på alla de stora sporterna och ligorna med fokus på Europa och de svenska ligorna. Stort fokus ligger givetvis på fotboll där vi har allt från Allsvenskan, Premier League, Champions League till Eredivisie, Damallsvenskan och de lägre divisionerna i svensk fotboll. Ishockey är också en sport som vi lägger stort fokus på och här kan du hitta odds på matcher i bland annat SHL, NHL, KHL och HockeyAllsvenskan. I övrigt hittar du även odds på matcher i bland annat Basket, Amerikansk fotboll, Handboll, Speedway och Bandy. Vi arbetar hela tiden med att få in fler ligor och sporter i oddsjämförelsen.

Varför du bör jämföra och betta på de bästa oddsen

Det flesta spelbolag erbjuder idag liknande odds på samma spel, speciellt på de vanliga bettingmarknaderna som 1X2, båda lagen gör mål och över/under. Men även om oddsen brukar vara snarlika så är det alltid något spelbolag som sticker ut och ger etta högre odds. Och det är här vi kommer inte och hjälper dig att hitta det spelbolag som erbjuder det bästa oddset just nu på matchen och den valda bettingmarknaden. Men varför är det viktigt att du bettar på det högsta oddset?

Att betta på det bästa oddset kan ur ett kortsiktigt perspektiv, med lägre insatser, inte verka så viktigt. Men när du bettar för högre insatser så kan vinsten på oddset 1,60 skilja sig mycket från ett odds 1,50. Det som dock är det viktiga i sammanhanget är att tänka långsiktigt. Bettar du ofta så ökar du dina vinster och därmed den genomsnittliga avkastning avsevärt om du alltid bettar på det bästa oddset.

Ett enkelt och räknesätt är att ta fram alla de spel du lagt de senaste månaderna (eller året beroende på hur ofta du spelar) och räkna ut hur mycket du skulle vunnit på varje spel och summera alla vinstsummorna. Höj sedan varje odds med 0.05 och räkna om så ser du själv, svart på vitt, hur stor skillnad ett högre odds gör i slutändan.

Maxa dina vinster hos spelbolagen

Även om höga odds är viktigt så finns det andra sätt att maximera sina vinster när man bettar. Förutom de trevliga välkomsterbjudanden, som bonusar, som man alltid ska utnyttja till max, så har de flesta spelbolagen andra erbjudanden du kan utnyttja.

Många spelbolag kör olika kampanjer och tävlingar med jämna mellanrum och att timea in dessa kan vara ett sätt att ge dig flera chanser att vinna något, inte bara på ditt spel. Sen har de flesta spelbolagen också stående erbjudanden som dagliga oddsboostar, försäkrade spel, 0-0 pengarna tillbaka etc. Så förutom att spela på det spelbolaget med de bästa oddsen så är det en bra idé att jämföra vad som kampanjer och andra erbjudanden som de olika spelbolagen ger dig. Ett ypperligt sätt att maximera dina vinstchanser, förutom att spela på de bästa oddsen.

Jämför spelbolagens bästa bonusar här och läs mer om vad spelbolagen kan erbjuda dig.