Regler och villkor för Tipstävlingen

Upplägg
Innehållet i tävlingen kan variera beroende på sport och event men grunden är alltid densamma. Tipstävlingen kan bestå av matcher från exempelvis fotboll, ishockey, tennis och så vidare. Antalet matcher som ingår i Tipstävlingen är vanligtvis tio stycken och dessa kan löpa över flera dagar. De eller den personen som får mest antal rätt vinner tävlingen och får ta del av priserna.

Spelstopp
Spelstopp är alltid tiden för den match som spelas först.

Regler och Villkor
Du får som deltagare i Tipstävlingen endast lämna in en rad i tävlingen och därmed får du bara registrera en e-postadress. Därmed kan du endast plocka ut en vinst per tävling.

För att hämta din vinst måste du ha ett konto hos det utvalda spelbolaget.

För att undvika att två eller flera får lika många poäng i tävlingen så har vi en utslagsfråga som måste besvaras för att vara med i tävlingen. Utslagningsfrågan består vanligtvis av hur många mål som de blir totalt om man räknar samman alla matcher.

Vinnarna tas fram enligt följande: I första hand gäller antal rätt tippade matcher. Om flera spelare har samma antal poäng är det  totalt antal mål som avgör och den spelare som är närmast totalt antal mål vinner. Fler antal mål prioriteras och om två deltagare har samma antal poäng och har tippat samma antal mål är den sista avgörande  faktorn tidpunkten för inlämnad rad. Tidigast inlämnad rad vinner, så det lönar sig alltså att tippa så snart som möjligt.

Vinnare
Vi meddelar vinnarna eller vinnaren via mail och det är deltagarens ansvar att se till att det är en fungerande mailadress som har angivits. Deltagaren ansvarar själv för att ta del av vinstutskick.

Vinster
Eventuella vinster sparas inte längre än en månad. Ibland måste den tävlande registrera sig hos spelbolaget som sponsrar tävlingen, för att kunna hämta ut sin vinst, om man inte har ett konto sedan tidigare. Kontot behöver inte vara registrerat vid inlämningstillfället av tipsraden, utan deltagaren kan skaffa det efter tävlingens slut. Du behöver heller inte göra någon insättning utan det gäller helt enkelt att du skapar ett konto vilket du kan göra helt gratis utan någon motprestation. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För eventuella frågor
tavling@oddsonline.se

Alla som anmäler sig till tävlingen accepterar även att ta emot nyhetsbrev från Odds Online till sin registrerade mail i tipstävlingen.