Solsidan blir tv-helgens vinnare

:paf-logo:Tablåkriget trappas upp. Till helgen visar det sig vilken tv-kanal som har satsat rätt. Premiär och bättre sändningstid gör Solsidan till helgens bästa publikdragare, enligt oddsen från spelbolaget Paf.

I helgen är i princip alla vinterns underhållningsprogram igång. Sveriges television (SVT) är som vanligt i tittartoppen, men nu får man ovanligt tufft motstånd av TV4. 

SVT:s På Spåret och Stjärnorna på slottet lunkar på och populära Skavlan har premiär på fredag. Minuten, som är SVT:s nya vågade satsning, är på stadig uppgång men har en bit till de riktigt stora publikdragarna.

TV4 utmanar

Premiären av Let´s Dance blev en succé för TV4 och de höga tittarsiffrorna lär bestå. En bra mix av underhållare, rubrikmakare och hyfsade dansare går hem i tv-rutorna i vinter.

TV4:s storsatsning är dock Solsidan som denna säsong fått en bättre plats i tablån. Istället för sena fredagskvällar är det nu tv-tid deluxe, söndagar klockan 20:00.

– Första säsongen av Solsidan blev en dundersuccé. Nu är förväntningarna skyhöga på säsong två och vårt tips är att de uppfylls med råge, säger Pafs oddssättare Johan Småroos.

Helgens tv-fajt startar på fredag med På Spåret och avslutas på söndag med Solsidan.

Här är oddsen på www.paf.com

Vilket program får flest tittare i helgen (fredag 14.1 – söndag 16.1)?

Solsidan (TV4) 1,75
På Spåret (SVT1) 2,50
Let´s Dance (TV4) 4,00
Skavlan (SVT1) 10,00
Minuten (SVT1) 20,00
Stjärnorna på slottet (SVT1) 20,00