Allsång på Skansen: Oddsen för premiären

:betsson-logo:Måns Zelmerlöv är ny programledare för ?Allsång på Skansen?. Det betyder att Anders Lundin lämnar över stafettpinnen efter sju framgångsrika år som programledare för ett av Sveriges mest populära program. Med en ny och yngre förmåga vid rodret går det inte att undgå att spekulera om det kommer bli en flipp eller flopp för den unga skåningen.

? Måns Zelmerlöv som ersättare för Anders Lundin tror vi är ett helt klockrent val av SVT. Han går hem hos både gamla och unga och visade också prov på stor programledartalang redan förra året under Schlagerfestivalen. Att de ska bli en braksuccé redan från start med publikrekord på Skansen tror vi blir svårt. Däremot tror vi chansen är större för ett tittarrekord, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Premiärprogrammet 2008 med Anders Lundin är det allsångsprogram som dragit mest tittare genom tiderna med 2 290 000 tittare.

Lasse Berghagens avskedsprogram 2003 är det gällande publikrekordet för programmet då det lockade 36 256 åskådare.

Hur går i premiären av Allsång på Skansen? – odds från Betsson

*oddsen är hämtade från :betsson: och spelstopp är onsdagen den 1:a juni

Slår Allsång på Skansen 2011 nytt publikrekord i premiären?

Ja – 5.00

Nej – 1.15

Slår Allsång nytt tittarrekord i premiären av Allsång på Skansen 2011?

Ja – 2.50

Nej – 1.50

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 april, 2011