Avgår Juholt innan den 31:a oktober?

:unibet-logo:Unibet tror att Juholt kommer att klara sig ur krissituationen, i alla fall till slutet av oktober till låga 1.33 gånger pengarna. För dig som ser slutet på Juholts karriär som Socialdemokratisk ledare så har Unibet ett spelbart odds.

:Unibet: ger hela 3.00 gånger pengarna på att Juholt kommer att avgå innan den 31:a oktober 2011. Det som talar emot är att det inte finns någon naturlig ersättare, men med tanke på de senaste tidens avslöjanden, som dyker upp en efter en, så är det många som ställer sig frågande till hans varande eller icke varande som ledare för Socialdemokraterna.

Det egna partiet stöttar Juholt än så länge men om ett åtal för bedrägeri skulle bli aktuellt så är det svårt för Juholt att stanna. Men det finns redan nu de inom partiet som är upprörda och frågan är hur detta kommer att sluta. Vad tror du?

Kommer Juholt att sitta kvar som ledare för Socialdemokraterna den 31:a oktober 2011?

*odds från :unibet:
Ja: 1.33
Nej: 3.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 oktober, 2011