Barcelona vs Real Madrid

:betsafe-logo:De rivaliserande storlagen Barcelona och Real Madrid är som vanligt ute och jagar troféer. Frågan är hur många de kan hämta hem. De är båda upp och slåss om La Liga-titeln och kommer den 20:e April att mötas i finalen i den spanska kuppen, Copa del Rey. Teoretiskt sett har båda lagen chans att nå tre titlar denna säsong i och med Champions League.

Som vanligt handlar det om både Barcelona och Real Madrid när det gäller spans fotboll. Speciellt denna säsong då Real har fått ihop ett ungt lag med många nya spelare och med José Mourinho med rodret. Real har imponerat under säsongen, speciellt de senaste matcherna.

Båda storlagen slåss om samma titlar och frågan är vem som tar hem flest. Därför ger vi er ett intressant specialspel från :betsafe: där ni kan satsa på vilket lag som tar hem flest troféer. Om man tittar på oddsen så har Barcelona ett stort övertag.

Hur många titlar vinner Barcelona?

Spelstopp, 17:00, Söndagen den 3:e april, odds från :betsafe:

1 – 4.00
2 – 1.85
3 – 3.00
Inga 30.00

Hur många titlar vinner Real Madrid?

Spelstopp, 17:00, Söndagen den 3:e april, odds från :betsafe:

1 – 1.90
2 – 7.00
3 – 50.00
Inga – 2.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 mars, 2011