Betsson tror på Gunde Svan i årets Mästarnas Mästare

:betsson-logo:Betsson tror att det blir ytterligare en skidlegend som tar hem Mästarna Mästare. Förra året blev det Ingemar Stenmark och i år är Gunde Svan favorit att vinna.

Idag presenterades Stefan Schwarz som den tolfte och sista deltagaren i nästa omgång av succéprogrammet Mästarnas Mästare. Förra säsongen imponerades vi av Ingemar Stenmarks framfart och överlägsna seger.

Kommande säsong tror :Betsson: på en jämnare historia men det är fortfarande en skidkung som bär favoritskapet. Gunde Svan är knapp favorit till tre gånger pengarna, skuggad av Stefan Schwarz som ger fyra gånger pengarna tillbaka vid vinst.

? Gunde Svan är känd som en perfektionist ut i fingerspetsarna, därför tar vi för givet att han kommer ordentligt förberedd och laddad till tänderna inför årets tävling. Däremot kommer han att få tuff konkurrens och vi tror på en jämnare tävling i år än förra säsongen, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Vinnare av Mästarnas Mästare 2012

*oddsen är hämtade från :betsson:

Gunde Svan 3,00

Stefan Schwarz 4,00

Pernilla Wiberg 7,00

Magnus Wislander 8,00

Victoria Sandell-Svensson 10,00

Håkan Loob 11,00

Annichen Kringstad 15,00

Anders Järryd 20,00

Anna Le Moine 25,00

Susanne Ljungskog 26,00

Linda Haglund 30,00

Gunnar Larsson 50,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 augusti, 2011