De Rödgröna är favoriter att vinna valet 2014

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Sedan Stefan Lövfen tog över som partiledare för Socialdemokraterna har popularitetssiffrorna för partiet och partiledaren skjutit i höjden. Och nu har Socialdemokraterna seglat om Moderaterna hos Betsson som favoriserar Socialdemokraterna framför Moderaterna, för första gången sedan 2009.

Det nya låga oddset för Socialdemokraterna är en riktig kappvändare av spelbolaget Betsson som bara för tre månader sedan favoriserade Moderaterna till låga 1,50 gånger pengarna. Så tror du stenhårt, och kanske till och med hoppas, på att Moderaterna tar hem valet 2014 så passa på att satsa redan nu till 2,05. Med tanke på Moderaternas popularitet så är frågan om oddset blir så mycket högre än så när valet väll närmar sig.

Vilken koalition får flest röster i valet 2014?

Oddsen är hämtade från Betsson
S – V – MP (Rödgröna) – 1,70
M – FP – KD – C (Alliansen) – 2,05

Vilket parti av S och M får flest röster i val 2014?

Oddsen är hämtade från Betsson
Socialdemokraterna – 1,70
Moderaterna – 2,05

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 april, 2012