Gifter sig Kim Kardashian med en ny NBA-spelare?

:ladbrokes-logo:Kim Kardashian har precis gjort slut med Kris Humphries och frågan är vem som blir hennes nya make. Ladbrokes har oddsen och de tror på ytterligare en NBA-spelare på listan hittar vi även Alexander Skarsgård. Vad tror du?

Kändisar får alltid stå ut med mycket uppmärksamhet kring sina kärleksaffärer och det gäller även aktuelle Kim Kardashian. Efter att hon nu kommit ut på marknaden för en potentiell ny äkta man så spekuleras det redan i om vem som kan komma att bli den näste. Ser vi till oddsen från :ladbrokes: så verkar det bli en sportkille även denna gång. Ladbrokes oddssättare anser det mest troligt att det återigen blir en aktiv NBA-spelare till odds 3,00. Därefter kommer NFL-spelare till odds 5,00 och MLB-spelare till odds 6,00.

Det finns även en svensk med på listan som en mindre trolig kandidat. Det handlar om Alexander Skarsgård som ger hela 67 gånger pengarna om han blir näste att sätta en ring på fingret på Kim Kardashian.

:Ladbrokes: oddssättare tror att nästa äktenskap ligger ett par år framåt och att hon gifter sig år 2013 ger 1,57 gånger pengarna.