Höga förväntningar på Fernando Torres

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1,80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Torres övergång till Chelsea har varit en snackis den senaste tiden. Övergången var en av de sista som genomfördes när januarifönstret stängdes. Chelsea betalade 50 miljoner pund, cirka 515 miljoner kronor, för Torres. Det dyraste köpet i historien av en engelsk klubb.

Det är inte svårt att förstå att förväntningarna på Torres är höga. Torres är en klass-spelare och målgörare, därför är det inte konstigt att oddsen på att han går mållös under sin första säsong är hela 24,00 hos Betsafe. Men att oddset på att han gör 10 eller 15 mål eller fler, ligger på 2,90 respektive 5,00.

Det sägs att Torres kommer att göra sin debut mot sin gamla klubb Liverpool på söndag, den 6:e februari med matchstart klockan 17.00. Så det kommer att bli en rysare och intresset kommer att vara stort. Den stora frågan är om Torres ens kommer att starta och om det blir något mål, eller inte, i debuten.

Det finns lite intressanta specialspel hos Betsafe kring Torres debut.

Specialspel för Fernando Torres

Odds från Betsafe

Att han startar och gör mål – 2,00
Att han startar och gör två mål – 5,50
Att han kommer in från bänken och gör mål – 3,00
Att han kommer in från bänken och gör två mål – 10,00
Att han gör en assist – 2,75
Att han kommer in från bänken och gör en assist – 3,65
Att han spelar hela matchen – 2,45

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 februari, 2011