Höga odds på att Alex Ferguson spelar

:betsafe-logo:Det säg att Sir Alex Ferguson har lovat att han kommer att spela i matchen mot Blackpool söndagen den 22:a maj. Hur tror du att det blir, spela med Betsafe?

:betsafe: har tagit fram ett roligt och annorlunda spel om Sir Alex Ferguson kommer att spela säsongens sista match eller inte. Det är Alex Fergusons sista match som tränare för Manchester United.Ligan är redan säkrad och han vill nu vila sina spelare inför finalen i Champions League, om han så själv måste äntra planen.

Oddsen från :betsafe: är skyhöga du får hela 1000 gånger pengarna om han spelar matchen. För att hitta detta spel går du in på :Betsafe:s webbplats och väljer odds i den övre menyn och sen Almost Anything längst ned i den vänstra menyn. Sen navigerar du dig fram till Premier League special och internationell fotbollsspecial.

Säsongens sista match i Premier League – kommer Sir Alex Ferguson att spela som han lovat?

Att han kommer in genom ett byte: 700,00
Spelstoppp – fredagen den 20 maj

Att han startar matchen: 900,00
Spelstoppp – fredagen den 20 maj

Han spelar och blir skadad: 550,00
Spelstoppp – fredagen den 20 maj

Gör Alex Ferguson mål?: 9 000,00
Spelstoppp – fredagen den 20 maj

Kommer Sir Alex Ferguson spela mot Blackpool den 22:a maj? Ja: 1000,00
Spelstopp söndagen den 22:a maj

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 maj, 2011