Höga odds på att det kommer regna i midsommar

:betsson-logo:Vi kunde i lördags glädjas åt det kungliga bröllopet i strålande solsken och de befarade tunga regnmolnen såg vi inte skymten av. Efter det stora intresset gällande väderodds på bröllopet har vi en ny högtid att se framemot när midsommar närmar sig. Just nu är det höga odds på regn runt om i landet enligt Betsson, vilket betyder att vi kan ha stora förhoppningar om en solig midsommarafton.

Så här kort inpå midsommarafton är det många som följer prognoserna inför helgen. Betsson har därför valt att sätta odds på om det kommer att regna i våra storstäder denna dag. Väderprognoserna ser goda ut. Minst chans för regn ger Betsson till Malmö, där det ger hela sexhundra kronor tillbaka på en satsad hundring om det skulle falla något regn på midsommarafton.
 
? Efter det otroliga intresset kring spel på bröllopsvädret är det kul att kunna erbjuda ytterligare ett väderspel så här kort in på nästa sommarhöjdpunkt. Dessutom ser prognoserna något stabilare ut än inför föregående helg, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Förutom spel på midsommar erbjuder Betsson också spel på premiären av Allsång på Skansen.
 
Regnar det på midsommarafton i Göteborg?
Odds
Ja
5.00
Regnar det på midsommarafton i Malmö?
Odds
Ja
6.00
Regnar det på midsommarafton i Stockholm?
Odds
Ja
4.00
Regnar det på premiären av Allsång på Skansen den 29 juni?
Odds
Ja
3.00

Skribent: Johan

Skriven den 23 juni, 2010