KDs nästa partiledare, vem tror du att det blir?

:betsson-logo:Marcus Birro sägs vilja bli nästa partiledare för KD, men hur stor tror du att han har? Betsson har tagit fram intressanta odds för vem som blir nästa partiledare för KD.

Så här säger Betsson själva om vem som blir nästa partiledare för KD:

– Ingenting är klart vad gäller Göran Hägglunds framtid som partiledare. Men idag talar mycket för ett partiledarbyte inom kort, vilket man också kan läsa av våra odds. Även om favoriten är den erfarna Mats Odell hade det varit roligt om Kd följde den unga trenden när det gäller partiledare och väljer stjärnskottet Ebba Busch. Andra spännande val är den trovärdiga journalisten Lars Adaktusson eller författaren och krönikören Marcus Birro som, även om han redan avsagt sig kandidaturen, kanske väljer att komma tillbaka nu när Tv4-uppdraget inte längre är aktuellt, säger Thomas Bertilsson på :Betsson:.

Vem leder Kristdemokraterna vid valet 2014?

*Odds från :betsson:

Mats Odell (Ordförande i Näringsutskottet) –  2.25

Bengt Germundsson (kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Markaryds kommun) –   3.75

Acko Ankarberg Johansson (partisekreterare för kristdemokraterna) –  4.00

Göran Hägglund (nuvarande partiledare) – 6.00

Maria Larsson (Barn- och äldreminister, Socialdepartementet) – 10.00

Lars Adaktusson – 15.00

Marcus Birro – 15.00

Ebba Busch –  35.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 oktober, 2011