Odds för Guldbaggegalan 2012

:betsson-logo:Nu på måndag så arrangerar det Svenska Filminstitutet årets Guldbaggegalan, Sveriges Oscarsgala, där filmen Simon och ekarna väntas dominera enligt spelbolaget Betsson.

Så här säger :Betsson: själva om årets gala:
– Simon och ekarna? spelar i en helt egen division i år och har med sina 13 nomineringar slagit nytt rekord i sammanhanget. Det är med svenska mått en mycket påkostad film som fått genomgående goda betyg av en enad recensentkår. Därmed är den även vår storfavorit, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Oddsen från :Betsson: talar som sagt för att filmen Simon och ekarna, bland annat, tar hem priset för bästa film till 1,50 gånger pengarna och bästa regi till 1,75 gånger pengarna. Men även för bästa kvinnliga huvudroll för Helen Sjöholm insats till 1.95 gånger pengarna. I övrigt hittar vi filmen Apflickorna som väntas ta hem priset för bästa manus till 2.15.

Odds för Guldbaggegalan 2012

*Oddsen är hämtade från :betsson:
Odds för bästa film
Simon och ekarna – 1.50
Apflickorna – 3.00
Play – 9.00

Oddsen för bästa kvinnliga huvudroll
Helen Sjöholm – 1.95
Ann Petrén – 2.50
Magdalena Poplawalska – 5.00

Oddsen för bästa manliga huvudroll
Sven-Bertil Taube – 1.65
Mikael Persbrandt – 2.60
Kevin Vaz – 7.80

Oddsen för bästa manus
Apflickorna – 2.15
Stockholm östra – 2.75
Play – 3.50

Oddsen för bästa regi
Lisa Ohlin, Simon och ekarna – 1.75
Lisa Aschan, Apflickorna – 2.45
Ruben Östlund, Play – 7.60

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 januari, 2012