Odds på Rockbjörnen hos Betway!

:betway-logo:Betway erbjuder sina kunder odds på det klassiska musikpriset Rockbjörnen. Att spela på vem som kommer att ta hem de åtråvärda priserna är ett sätt att höja temperaturen och spänningen kring prisutdelningen som äger rum den första september. Betway tillhandahåller ett brett utbud av odds och spel inom såväl sport som underhållning och politik.

Det klassiska musikpriset Rockbjörnen har efter trettio år genomgått en stor förändring. Numera finns det en huvudinriktning på livemusik och att inte ge pris för hela album utan istället fokusera på enskilda låtar. Detta är förändringar som Aftonbladet gör för att hänga med i tiden och ge pris för artistiska prestationer som dagens moderna publik uppskattar mest.

Oskar Linnros är favorit hos Betway att ta hem två kategorier. Det är som Årets manliga liveartist, där Oskar Linnors står i oddset 1,70 gånger pengarna jämfört med sina konkurrenter i kategorin där Lars Winnerbäck kan nämnas (1,90) samt Salem Al Fakir som står i hela sju gånger pengarna. Oskar Linnros är även favorit i kategorin Årets svenska låt – hiten ?Från och med du? som betalar 1,85 gånger tillbaka. Konkurrerande låtar i denna kategori är bland annat ?Keep on walking? av Salem Al Fakir (3,0) och ?Manboy?, som ger 5 gånger pengarna.

Betways odds för Årets kvinnliga liveartist, där Robyn och Amanda Jensen står som favoriter, återger Robyn som den främsta favoriten då hon betalar tillbaka 1,50 gånger pengarna, medans Amanda Jensens odds att vinna denna kategori är tre gånger pengarna tillbaka.

Årets konsert är alltid ett riktigt roligt pris att vinna för de nominerade artisterna eftersom det är ute på konserterna som publiken möter sina idoler i stämningsfyllda och ofta svettiga tillställningar. Tillgängliga odds finns för artister som Lady Gaga, som är favorit till att ta hem Rockbjörnen i denna kategori, samt Lars Winnerbäck, Kent med flera.

Gå in på www.betway.com idag för att ta del av alla tillgängliga odds inom kategori Rockbjörnen.