Oddsen visar: Hägglund nästa partiledare att avgå

:unibet-logo:Efter beskedet om Mona Sahlins (s) avgång har spekulationerna kring hennes efterträdare varit i full gång. Samtidigt har även pressen på andra partiledare ökat. Unibets odds visar att Göran Hägglund (kd) blir nästa partiledare som tvingas lämna sin post.

Vem som blir nästa partiledare att avgå har varit spelbart hos Unibet under veckan och spelarna har sagt sitt. Både Maud Olofsson (c) och Lars Ohly (v) låg pyrt till från början och var klara oddsfavoriter – fram tills nu. Under de senaste dagarna har allt fler istället valt att satsa en slant på att det blir Hägglund som ryker först.

– Om man ser på opinionssiffrorna och hur det gått i de senaste valen så har Hägglund ett dåligt facit. Det har bubblat inom partiet och kritiken som kommer nu har hörts relativt länge internt, säger Lennart Ehlinger, politisk oddssättare hos spelbolaget :Unibet:.

En spelad hundralapp på att Göran Hägglund får lämna sin post först ger för närvarande 250 kronor tillbaka. Motsvarande spel på Maud Olofsson (c) eller Lars Ohly (v) ger för närvarande 325 kronor.