Poker-SM 2011: tar sig Ola Andersson till finalbordet?

:betsson-logo:Poker SM i Riga, Polen, börjar i dag och fotbollsexperten Ola Andersson, som du säkert har sett i tv, kommer att delta i turneringen. Hur tror du att det går för Ola i Poker-SM? Som tur är har vi oddsen från Betsson till hjälp.

:betsson:s egen fotbollsexpert kommer att testa sin tur vid pokerbordet och chansen att bli Sveriges nästa mästare i poker. Enligt Betsson så har han legat i och satsat inför turnigen och han är en riktig tävlingsmänniska. Och :betsson: ger 8.00 gånger pengarna om han

Så här säger Ola själv om sina chanser inför turneringen:

– Jag är en riktig tävlingsmänniska, ger jag mig in i något så vill jag givetvis vinna det. Sen är jag ju självklart realist och inser att motståndet kommer bli tufft, men jag hoppas att lite underskattning och en gnutta tur kan ta mig en bit på vägen, säger Ola Andersson.

Om du är intresserad av turneringen så hittar du mer info här >
(extern länk)

Hur tror du att det går för Ola? I vilket fall så har vi oddsen!

Tar sig Ola Andersson till dag 2 i Poker-SM 2012?
Ja: 3.50
Nej: 1.22

Kommer Ola Andersson i pengarna i Poker-SM 2012?
Ja: 8.00

Når Ola Andersson finalbordet i Poker-SM 2012?
Ja: 150.00

Vinner Ola Andersson Poker-SM 2012?
Ja: 1000.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 november, 2011