Skriet slår rekord enligt oddsen

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Den välkända målningen ?Skriet? kommer att auktioneras ut om några timmar när den går under klubban på Sotheby’s i New York. En målning som varit i skeppsredarfamiljen Olsens ägor de senaste 70 åren. Frågan är hur mycket kommer den att gå för och enligt oddsen så kommer budgivningen att slå auktionsrekord.

Utropspriset för verket sägs ligga på $80 miljoner och rekordet för en auktion ligger idag på $106 miljoner. En nivå som denna auktion kommer att slå om man kollar på oddset från Betsson. Spelbolaget ger låga 1,55 gånger pengarna om det slutgiltigas budet når över $125 miljoner.

Så här säger Betsson själva om den uppmärksammade auktionen:
– När en av världens mest uppmärksammade målningar nu går på auktion pekar våra odds mot ett nytt försäljningsrekord. Det tidigare rekordet slogs 2010 när Picassos ?Naken, gröna löv och byst? såldes för drygt 106 miljoner dollar. Med ett förväntat utgångsbud på 80 miljoner dollar är våra oddssättare övertygade om att en ny succé nu får sätta sina spår i konsthistorien, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Vad kommer auktionspriset för ?Skriet? att bli?

*oddsen är hämtade från Betsson
Under $100m: 3,70
$100m – $125m: 3,00
Över $125m: 1,55

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 maj, 2012