Spela på om tåget kommer i tid

:ladbrokes-logo:Löv, vagnsfel eller personalbrist är några av de anledningar som ropas ut i högtalare till arga resenärer, men redan på lördag kan detta ändå göra någon glad.

På lördag avgår X2000 från Malmö C till Stockholm C klockan 9.17 och att tåget kommer fram i tid spelas till åtta gånger pengarna. Att Tåg 530 är någon minut försent gör oftast inte mycket för resenärerna och speciellt då en vinst på tre gånger insatsen väntar för de som vågat satsa på en liten försening. Tåget ska vara framme 13.39 enligt tidtabell, men det har det ju varit lite sisådär med på sistone. Väderprognosen inför lördagen pratar dessutom om snö längs vägen.

?Våra kunder kan även spela live i sina mobiler eller datorer på tåget, där oddsen ändras konstant under resans gång. Detta är ett helt unikt spelobjekt och något vi tror kommer bli väldigt populärt. Jag åkte själv tåg från Stockholm till Göteborg i julas och var väldigt orolig för förseningar, men jag har tydligen både tur i spel och med SJ? säger Andreas Gillberg, Ladbrokes tågåkande Nordenchef.

Aktuella odds ? Tågförsening

I tid 8,00
1-5 minuter försenat 3,00
6-14 minuter försenat 2,50
15 minuter eller mer försenat 2,40