Fansbet bonus och odds

Fansbet bonus och odds Fansbet - om fans, av fans, för fans!

Efter den 1 januari så har inte Fanbet den licens som krävs för sin spelverksamhet i Sverige. Vi rekommenderar istället bland annat Unibet. Här kan du se alla spelbolag med den nya svenska spellicensen.

Fansbet är ett nytt och spännande spelbolag online, som lanserades så sent som i juni 2018. Sajten erbjuder ett brett utbud av online odds på flera olika sporter, och har dessutom ett helt unikt supporterprogram. När du registrera dig som användare hos Fansbet anger du, förutom din personliga information, också vilken klubb du stöttar.

Fansbet delar nämligen ut 50% av sin nettovinst till de klubbar som deras spelare stöttar – och klubbarna får ta del av pengarna en gång i kvartalet. Av just den anledningen känns Fansbets slogan, “Om fans, av fans, för fans” extra relevant!

Fansbet bonus

Sätt in minst 100 kronor och du får 50% i bonus upp till 500 kronor. Bonusen behöver omsättas en gång till oddset 1,70 innan pengarna kan tas ut.

Välkomstbonus, kampanjer och erbjudanden

När du registrerar dig som ny spelare hos Fansbet erbjuds du en välkomstbonus upp till 500 kronor. Välkomstbonusen går ut på att du får 50% bonus på din första insättning. Du tar del av bonusen genom att sätta över minst 100 kronor, och kan få bonus på insättningar upp till 1000 kronor. Maxbelopp du kan få ut genom välkomstbonusen är alltså 500 kronor. Sätter du exempelvis in 1000 kronor på ditt konto får du 500 kronor i kontantbonus. 1000 kronor behöver då omsättas en gång på minst 1,70 i odds innan du kan plocka ut bonusen i kontanter.

Med jämna mellanrum erbjuder Fansbet även olika kampanjer till sina existerande spelare. Dessa varierar mellan allt från boostade odds på utvalda matcher till betting-turneringar med stora jackpots i potten.

Lojalitet vinner hos Fansbet

Fansbet har verkligen storsatsat för att bli en attraktiv bettingsajt för dedikerade sportfans. Deras lojalitetsprogram är helt unikt, och ser till att dina förlorade pengar går tillbaks till din favoritklubb. Hela 50% av Fansbets nettovinst går tillbaks till klubbarna som deras spelare har valt att spela.

Odds, sportsbook och utbud

Trots att Fansbet är ett väldigt nytt spelbolag på marknaden erbjuder de redan en imponerande sportsbook. Du hittar givetvis odds på de allra största sporterna, som fotboll och ishockey, men också på andra mindre marknader. Dessa inkluderar bland annat virtuella sporter, MMA, Formel 1 och futsal – vilket genererar ett brett utbud med något som passar alla.

Livebetting och live odds

Livebetting har under de senaste åren blivit allt mer populärt, och Fansbet har som nytt spelbolag givetvis hängt med på den trenden. Du hittar livespelen i en flik precis intill sportfliken – så det är lätt att växla mellan spelformerna.

Även i livesektionen finns ett brett utbud av sporter tillgängligt – bland annat fotboll, tennis, baseboll, basket och ishockey. Det finns flera olika livemarknader att spela på i de tillgängliga matcherna. Du kan till exempel spela på vem som gör nästa mål, vilket lag som får nästa gula kort, resultat i halvtid och mycket mer!

Live stream

I nuläget finns det tyvärr inte live streaming tillgängligt hos Fansbet.

Spela i mobilen hos Fansbet

Många spelare nu för tiden gillar att spela även när de är på språng. Av den anledningen erbjuder de allra flesta spelbolagen online sina tjänster även i mobilversion, och Fansbet är givetvis inget undantag.
För att spela i mobilen hos Fansbet behöver du inte ladda ner någon app eller liknande, utan spelar direkt i mobilens webbläsare. Du kommer då skickas vidare till en mobilversion av sajten, som automatiskt anpassar sig till storleken på din skärm. På så vis får du på smidigast möjliga sätt tillgång till all spänning, direkt i din mobil!

Insättning och uttag

När det kommer till insättningar och uttag hos Fansbet så finns det lösningar som passar de allra flesta. Dels kan du sätta över pengar via ditt kreditkort eller genom banköverföring, men du kan även använda nätplånböcker som Skrill eller Neteller om det passar dig bättre.

Viktigt att tänka på är dock att villkoren för de olika insättnings- och uttagsmetoderna kan skilja sig från varandra. Så se till att kolla upp vad som gäller innan du sätter in några pengar. Alla insättningsmetoder hos Fansbet är dock avgiftsfria.

Kundtjänst och support

Kundtjänst hos Fansbet finns tillgänglig via en livechatt dygnet runt. På så vis kan du vara säker på att du alltid kan få svar när du stöter på några problem. I hjälpcentret hittar du också en FAQ-avdelning, där alla de vanligaste frågorna om konto, säkerhet och annat finns listade.