Sportingbet bonus och odds

Sportingbet

Efter den 1 januari så har inte Sportingbet den licens som krävs för sin spelverksamhet i Sverige. Vi rekommenderar istället bland annat Unibet. Här kan du se alla spelbolag med den nya svenska spellicensen.

Sportingbet karaktäriseras främst av ett stort utbud, med både många och unika spel. Det svenska ansiktet utåt är den vältalige och påläste fotbollsexperten Hermann Dill, som varje vecka bidrar med sina krönikor. På Sportingbet finns något för alla.Sportingbet tillhör Sportingbet Plc som förutom bettingdelen (Sportingbet) bland annat också står bakom pokersajten ParadisePoker.com. Sportingbet är som sagt bettingdelen där man har erbjudit spel på Internet sedan 1998. Efterhand har man växt ordentligt och idag är man en av de ledande aktörerna på området.

Sportingbet är registrerat på Londonbörsen och har licenser från Storbritannien, Australien, Alderney (engelska kanalen), Italien och Antigua. Sportingbet har medvetet satsat på att leverera en så enkel spelsajt som möjligt vilket gör att det är oddsen och spelen som hamnar i fokus.

Sportingbets stora fördel är därför utbudet som erbjuder spel på det mesta, från stora evenemang som fotbolls-EM till hundar, politik och flera typer av specialspel. Sportingbets nackdel är att strukturen kunde vara något bättre då webbplatsen kan kännas något ostrukturerad. Utöver betting online erbjuder Sportingbet även casino, poker (paradise poker), och diverse spel.

Inriktning

Oddsen i fokus, det är lite av Sportingbets devis. Därför har man inte lagt lika mycket krut på att skapa en läcker och tilltalande design, vilket både innebär för- och nackdelar. Men det faktum att utbudet står i fokus är förstås det allra viktigaste för ett spelbolag som Sportingbet, även om man skulle kunna profilera sig ännu mer med en snygg design.

Layout

Inte den alldra snyggaste på marknaden. Ganska enahanda design där färgvalen kunde varit tydligare för att på så sätt förstärka gränserna mellan olika spel och olika avdelningar. Sportingbets stora svaghet som skulle kunna förbättras genom en del mindre förbättringar.

Utbud

Här är det inte många som slår Sportingbet på fingrarna. Mängder av evenemang erbjuds och tittar man på fotbollsutbudet kan man som spelare hitta spelobjekt i alla världsdelar, samtidigt som Sportingbet även har matcher längre ned i ländernas seriesystem. Dessutom spel på mindre sporter som Dart, Snooker och Hundkapplöpning, för att nämna några. Du kan också spela på politik och diverse dokusåpor.

Information

Sportingbet har förutom det stora utbudet även valt att vara tydliga med informationen kring spelbolaget. Det är enkelt att hitta bolagsstruktur, Sportingbets historia, mål och visioner. Är man som spelare inte nöjd med den information som erbjuds kan man med fördel kontakta Sportingbet via mejl, telefon eller livechatt.

Användarvänlighet

Visst är strukturen på Sportingbet bra, åtminstone om man ser till huvudmenyn till vänster, där man hittar alla spel på ett enkelt och smidigt sätt. Vad som är mindre bra är strukturen när man väl valt ett evenemang att spela på. Där tenderar innehållet att flyta ihop. Ett tydligare upplägg skulle definitivt öka helhetsintrycket.

Konto/Bank

Sportingbet erbjuder följande insättningsmetoder: Visa, Mastercard, Visa Debet, Switch, Maestro, Moneybookers, Neteller, Click2Pay och bankgiro. Minsta insättningsbelopp med konto/kreditkort är 150 SEK.

Support

Sportingbet erbjuder support via onlineformulär, livechatt (må-lö 10:00-18:30, sö 11:00-19:30) och telefon (nummer 020 793 735). Ha ditt användarnamn och användarid tillgängligt när du ringer Sportingbet.

Fakta

Adress
Sportingbet Plc
4th Floor
45 Moorfields
London
EC2Y 9AE

Telefon
Tel: 00 44 (0)20 7184 1800
Fax: 00 44 (0)20 7184 1810

Email
info@sportingbet.com