Titanbet bonus och odds

Titanbet bonus och odds Titanbet recension

En modern och snygg layout är det första som utmärker Titanbet. Men det stannar inte där. Titanbet har också ett stort utbud med en viss brittisk inriktning. Dessutom erbjuder man en produkt som är enkel att använda samt med många spännande erbjudanden.Titanbet är en del av det stora varumärket Titan där även Titan Poker och Titan Casino ingår. Titanbet har speltillstånd från Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Förutom att erbjuda spel och odds i traditionell onlineform satsar Titanbet även hårt på livebetting. Här är det fokus på liveodds på framförallt fotbollsmatcher från de stora ligorna, cuperna och mästerskapen.

Titanbet kör ständigt uppdaterade erbjudanden, både till befintliga och nya kunder. Missa inte heller det smidiga verktyget Titan Bet Stats Analyser som hjälper dig identifiera de bästa spelen.

Titanbet lägger stor vikt vid egna reflektioner och du kan läsa intressanta artiklar om till exempel lottningen till Fotbolls-VM eller inför Formel 1 säsongen. Väldigt läsvärda artiklar som hjälper dig till de bästa spelen.

Titanbet bonus

Titanbet ger dig möjligheten att som ny kund få ett gratisspel värt 25 €. För att få detta gratisspel så behöver du lägga fem spel för 5 € och betta på oddset 2,00 eller högre. Från dessa att du har aktiverat denna kampanj så har du 7 dagar på dig att kvalificera dig för gratisspelet. Sedan har du ytterligare 7 dagar på dig att utnyttja gratisspelet.

Inriktning

Satsar naturligtvis hårt på fotbollsoddsen och populära sporter som ishockey, tennis, handboll och golf. På Titanbet kan du bland annat även spela på motorsport, cykel och boxning. Det märks också att Titanbet har brittiska influenser då man erbjuder många spel på klassiskt brittiska sporter som cricket, rugby, dart och snooker. Titanbet har även en livebettingdel.

Layout

Titanbet sticker verkligen ut när det gäller layouten och man erbjuder sina spelare en läcker sportsbook med snygg design. Det bästa av allt är att layouten inte tar överhanden och går ut över funktionaliteten. Titanbet har en bra balans mellan de två bitarna. Inbjuder till spel. En fräck extrafunktion är att du kan välja mellan ett par olika teman på bakgrunder.

Utbud

Utbudet är som sagt stort när det gäller sporter du kan spela på hos Titanbet. Det är också stort om man ser till de olika odds- och speltyper som finns att tillgå. Hos Titanbet kan du spela på mer än 120 olika speltyper.

Information

Det är inga större problem att hitta relevant information om Titanbet och de anslutna bolagen. Titanbet är tydliga med informationen kring spelbolaget. Läs om Titanbet på deras sajt eller kolla in FAQ:en för mer info.

Användarvänlighet

Titanbet har tänkt till när det gäller användarvänlighet. Sajten är uppbyggd på ett smart sätt som ger en känsla av att allt hänger ihop och utgår du från vänstermenyn med sporterna kommer du att upptäcka hur enkelt du navigerar dig till de olika spelen du vill spela på. Även oddsen och betslipen presenteras tydligt och ger en god överblick.

Konto/Bank

När du sätter in pengar på Titanbet kan du använda över 30 olika betalningsmetoder, däribland de vanliga varianterna VISA/Mastercard, Neteller, paysafecard, Ukash, och banköverföring.

Support

Titanbet supporten håller hög klass. Ett tips är att börja med deras ”Getting Started”-guide som introducerar dig i Titanbets värld. Läs också deras FAQ. Är du fortfarande i behov av hjälp kan du mejla Titanbets support eller ringa dem.