William Hill bonus och odds

William Hill bonus och odds Williamhill

Efter den 1 januari 2019 så har inte William Hill den licens som krävs för sin spelverksamhet i Sverige. Vi rekommenderar istället bland annat Unibet. Här kan du se alla spelbolag med den nya svenska spellicensen. Informationen i denna recension stämmer därmed inte längre.

William Hill är ett Brittiskt spelbolag som har satsat hårt på den inhemska marknaden men har på senare tid expanderat och nu satsar de även på den svenska spelmarknaden. I sin oddssektion kan du spela på en mängd olika sporter och spel även livebetta, kolla in  de senaste resultaten,  kalender, intressant statistik och mycket annat.

William Hill har en lång och gedigen bakgrund som bookmaker och startade upp verksamheten redan 1934. Av naturliga skäl är utbudet också betydligt mer inriktat på klassiska brittiska sport och spel som hästkapplöpning, cricket, rugby och snooker. Men William Hills har naturligtvis också de i spelsammanhang stora sporterna och fotboll, golf och tennis i utbudet av sport och spel.

William Hill är en av de stora aktörerna på odds och bettingmarknaden, speciellt i Storbritannien. Spelbolaget är registrerat på Londonbörsen och har över 15 000 anställda i länder som Storbritannien, Irland, Israel och Bulgarien. Förutom verksamheten online har man 2 300 spelbutiker på de brittiska öarna. William Hill är verksam i 175 länder och med en webbplats på 25 olika språk.

William Hill bonus och bonuskod

När du skapar ett konto hos William Hill så kan du samtidigt hämta hem en trevlig bonus, upp till 1000 kronor, som två gratisspel. För att ta del av denna bonus så måste du ange bonuskoden, eller kampanjkoden som spelbolaget kallar det, SV1000 i samband med att du registrerar ett konto. Det är det första steget i att hämta hem bonusen.

Bonusen kommer i form av två gratisspel som du hämtar hem på olika sätt och i en viss ordning.

Det första gratisspelet hämtar du hem genom att först betta på valfritt spel, till oddset 1,5 eller högre, och du får du 50% av insatsen tillbaka som ett gratisspel, men max 500 kronor. Så vill du maximera bonusen så ska du betta för 1000 kronor, då får du ett gratisspel värt 500 kronor.

För att hämta hem den andra bonusen, och gratisspelet, så ska du betta för 2000 kronor på fem olika spel med ett odds på 1,50 gånger pengarna eller högre. Spelen måste inte läggas på en och samma kupong, dock måste du betta på samma spel till samma match. När du har gjort detta så får du ytterligare ett gratisspel värt 500 kronor.

Gratisspelen kommer du att få när respektive bett du spelat på är avgjorda.

Så gör du för att registrera ett konto hos William Hill

Utbud och inriktning av sport och spel

Utbudet på William Hill är stort. Erbjuder till exempel spel på alla europeiska ligorn som Seria A, La Liga, Champions League, Premier League, även mindre kända som finska ligan men även spel på Superettan. Vid sidan av de stora sporterna kan du även spela på mindre sporter som Australiensisk fotboll, Dart och UFC. Dessutom erbjuds olika spel på underhållningsevenemang samt politik.

Layout och användarvänlighet

Ett av William Hills starkaste områden. Har sedan en tid tillbaka en mycket läcker spelsajt som med en lite unik menylösning som ger god översikt. Trots sin brittiska bakgrund har man anpassat oddsen så att man kan välja att se dem i decimalform, vilket så klart är en fördel för oss skandinaver.

Användarvänligheten på William Hill är bra. Ingen tvekan om den saken. Tydlighet och enkelhet verkar vara ledord för William Hill och dess medarbetare. Upplägget skiljer sig en del från spelbolag vi är vana vid, men efter en tid på William Hill känns upplägget riktigt logiskt.

Information om William Hill

Det är smidigt att hitta information om William Hill på webbplatsen. Något som förstås ökar trovärdigheten. Med sin gedigna bakgrund är William Hill ett spelbolag där man vet vad man får.

Konto/Bank

Inga problem att sätta in och ta ut pengar på William Hill. William Hill erbjuder följande insättningsmetoder: VISA, Solo, Laser, Visa Electron, Mastercard, ClickandBuy, Moneybookers, Check, Banköverföring, Neteller, Ukash.

Support

William Hills kundservice är öppen dygnet runt via telefon och mejl. Ingen svensk support.

Fakta om William Hill

WHG (International) Limited & WHG Trading Limited
6/1 Waterport Place, Gibraltar

Telefon: +44 020 8918 3600 (main switchboard)

William Hill är ett registrerat I.B.A.S. spelbolag.