Trippeln – v 06

Elfenbenskusten – Egypten    X
Spelstopp 21:30 torsdag
Bästa odds 1.70 – expekt

Semifinal i Afrikanska Mästerskapen. Elfenbenskusten har imponerat stort hittills och laget är fullproppat med klasspelare. 5-0 i kvartsfinalen talar sitt tydliga språk. Egypten ska dock inte underskattas. Laget är regerande mästare och slog dessutom Elfenbenskusten i finalen för två år sedan efter ett dramatiskt straffavgörande. Vårt spel blir därför kryss.

Manchester United – Manchester City    1
Spelstopp
14:30 söndag
Bästa odds 1.33 – unibet

Vi minns förstås Svennis första succéveckor i somras när man efter två inledande segrar i Premiership ställdes mot rivalen United hemma på City of Manchester Stadium. Få trodde att man skulle rå på United men City vann med matchens enda mål, inprickat av brassen Geovanni. På Old Trafford tar United dock revansch. Stark etta.

Chelsea – Liverpool    1
Spelstopp 17:00 söndag
Bästa odds 2.05 – betway

Mötet mellan Chelsea och Liverpool har de senaste säsongerna utvecklats till ett av de mest prestigefyllda mötena i England, mycket på grund av att lagen ofta stött på varandra i de olika cupturneringarna. Matcherna brukar bli målsnåla och Chelsea brukar vara det starkare laget i hemmamötena. Dessutom är Liverpool långt från toppformen. En etta blir Odds Online tipset.