Trippeln – v 07

New Jersey – Ottawa    2
Spelstopp torsdag 01:00
Bästa odds 2.50 – , b
etsson, betway, expekt
Prestigemöte i NHL. Lagen möttes i slutspelet i våras, då var Ottawa det klart bättre laget och vann med 4-1 i matcher. Denna säsong har laget mötts två gånger. Hemma i Scotiabank Place vann Senators med 4-2 och i New Jersey vann man med 4-1 efter att Daniel Alfredsson satt sista målet i öppen kasse. Med de senaste mötena i åtanke blir tipset en tvåa till oddset 2.50!

Manchester United – Arsenal    2 (halvtid)
Spelstopp lördag 18:15
Bästa odds 4.65 – betway

FA-cupens femte omgång. Helgens hetaste match i fotbollseuropa. En match ingen vill förlora. United kommer till spel med en tung derbyförlust i bagaget medan Arsenal efter helgens triumf mot Blackburn toppar ligan med fem poäng. Krysset ligger nära till hands och vi tror på ett oavgjort resultat. Vi tror dock att unga och respektlösa Arsenal tar en tidig ledning i matchen, därför blir spelet en tvåa i halvlek. Oddset 4.65 lockar!

Villarreal – Racing Santander    1
Spelstopp söndag 17:00
Bästa odds 1.85 – betway, expekt

Toppmatch i La Liga. Helgens kanske mest spelbara etta. Villarreal har i år samma form som när Riquelme och Forlan ledde laget för ett par säsonger sedan. För tillfället ligger man trea bakom giganterna Real Madrid och Barcelona. Santander har också en bra säsong bakom sig och parkerar just nu på en sjätteplats. Men med tanke på att laget inte vunnit på de fyra senaste försöken spikar vi ettan till klart spelbara 1.85!