Trippeln – v 08

På söndag är det dags för den första titeln att delas ut i England. Final i ligacupen och på varsin sida mittlinjen står de två londonlagen Chelsea och Tottenham Hotspur. Intressant match i matchen mellan Tottenhams heta anfallsduo Robbie Keane och Dimitar Berbatov och Chelseas skickliga försvar. Vi tror på oavgjort. Det spelas även ligafotboll i England i helgen. United lär bortabesegra svaga Newcastle och vi tror på en klar seger. Äntligen drar Champions League igång igen och ett hett spel hittar vi i Skottland dit Barcelona rest för att möta Celtic. Här kontrar ett skickligt Barca bort heta skottar och vinner.

TrippelnVårt tips
Celtic -Barcelona2
Newcastle – Man U2 (-1)
Chelsea – TottenhamX

Celtic – Barcelona 2
Spelstopp onsdag 20:45
Bästa odds 1.88 – unibet

Det första av två möten i Champions Leagues åttondelsfinaler. Barcelona är naturligtvis storfavorit till att gå vidare. Barca är i grunden ett bättre lag än Celtic och det kommer föra katalanerna vidare i turneringen. En varnig ska dock utfärdas för skottarna då de alltid gör bra insatser hemma på Celtic Park inför sina fanatiska fans. Vi tror dock att gästernas klasspelare avgör.

Newcastle – Manchester United 2 (-1)
Spelstopp lördag 18:15
Bästa odds 2.45 Expekt

Premier League. Återigen väljer vi att ta med Manchester United och efter två missräkningar på kort tid tror vi på tredje gången gillt. Ett Newcastle i spillror bör inte kunna stå emot ett United i stort poängbehov. United visade senast att man har många matchvinnare och därför bör laget kunna kontra in en eller två bollar efter att man har tagit ledningen. För det bör man väl göra?

Chelsea-Tottenham X
Spelstopp söndag 16:00
Bästa odds 3.25 – betsson

Final i Ligacupen. Två Londonlag gör upp om titeln engelska ligacupmästare. Visserligen är rivaliteten klubbarna emellan inte den största i London men ett derby är alltid ett derby. Dessutom står förstås en titel på spel. Ett Chelsea som inte sett riktigt lika imponerande ut sedan Mourinho lämnade har ändå häng på ligatoppen efter flera stabila uddamålssegrar, medan Spurs sett starkare ut efter att nye managern Ramos fått fason på defensiven. Tajt och tufft i en match som går till förlängning.