Trippeln – v 09

I veckans trippel bjuder vi på tre troliga spel till mycket bra odds. Alla tre oddsen är hämtade från Expekt. Till att börja med tror vi att Genoa slår Napoli i nykomlingsmötet i italienska Serie A. Napolis skrala bortafacit talar för hemmalaget. I London tar Arsenal emot Aston Villa och även om hemmalaget är favorit tror vi att gästerna åtminstone gör ett mål, därav spelet på att båda lagen gör mål. Nere i Portugal är det dags för ett hett Lissabonderby mellan bittra rivalerna Sporting och Benfica. Matchen luktar kryss lång väg!

Trippeln Vårt tips
Genoa – Napoli 1
Arsenal – Aston Villa Båda gör mål
Sporting CP – Benfica X

Genoa – Napoli 1
Spelstopp onsdag 20:30
Bästa odds 2.25 – expekt

Mittenmöte i Serie A. Nykomlingarna Genoa och Napoli har under säsongen visat fin form i italienska Serie A och ser båda ut att klara sig kvar i ligan. Napoli har framförallt plockat poäng på hemmaplan medan Genoa spelat ungefär lika bra borta som hemma. Här lockar hemmaoddset på 2.25 för Genoavinst.

Arsenal – Aston Villa Båda lagen gör mål
Spelstopp lördag 16:00
Bästa odds 1.90 – expekt

Premier League möte mellan två klassiska lag. Arsenal har gått som tåget i ligan och toppar densamma, tre poäng före Manchester United. Det sena poängtappet senast och Eduardos otäcka skada kan dock ställa till en del besvär i mötet med ett i år starkt Aston Villa. Förra året slutade motsvarande match 1-1. En sak är i alla fall säker, Arsenal gör definitivt mål, och vi tror att även Villa gör det!

Sporting Lissabon- Benfica X
Spelstopp söndag 21:30
Bästa odds
3.00 – expekt
Hett derby i Portugisiska bwinLIGA. Mötet mellan de två lagen från Lissabon är ett av fotbollsvärldens hetaste derbyn. Det brukar vara full satsning från start och även om höstens möte slutade 0-0 så bjuder mötena lagen emellan oftast på sevärd fotboll i sedvanlig portugisisk anda. Vi tror att det precis som i höstas blir oavgjort till 3 ggr pengarna.