Trippeln – v 10

Denna vecka har vi hittat tre intressanta matcher till klart spelbara odds. På torsdagskvällen drar åttondelsfinalerna i UEFA-cupen igång och PSV Eindhoven reser över kanalen för att ta sig an Tottenham. Vi tror uppgiften blir för svår. Tottenham vinner till det fina oddset 1,73 på bet365. Vidare slår Blackburn svaga Fulham i Premier League på lördagen. Oddset 1,55 hos expekt och unibet bör spelas. Vi avslutar med ett toppmöte i Frankrike. Lyon känner flåset i nacken av jagande Bordeaux men vinner till oddset 1, 80 på expekt.

Trippeln Vårt tips
Tottenham – PSV Eindhoven 1 – 35kr
Blackburn – Fulham 1 – 50kr
Lyon – Bordeaux 1 – 28kr

Tottenham – PSV Eindhoven 1
Spelstopp torsdag 21:05
Bästa odds 1,73 – bet365

Åttondelsfinal i UEFA-cupen. De engelska ligacupmästarna Tottenham Hotspur tar emot Helsingborgs banemän, holländska PSV Eindhoven hemma på White Hart Lane i London och får räknas som favorit. Detta trots att gästerna spelade Champions League fotboll så sent som i höstas. Spurs är på gång under cupspecialisten Juande Ramos och spelar man lika inspirerat som i ligacupfinalen vinner man även mot PSV, som inte känns lika starkt som under föregående säsonger.

Blackburn – Fulham 1
Spelstopp lördag 16:00
Bästa odds 1,55 – expekt, unibet

Premier League. Blackburn har bra form och lär inte ha några större bekymmer med att besegra svaga Fulham hemma på Ewood Park. Fulham ser ut att få svårt att hänga kvar i högsta serien medan Blackburn under Mark Hughes ledarskap de senaste åren stabiliserat sig i toppen. Hemmalaget siktar mot Europa och missar inte chansen att hänga på trion Everton, Liverpool och Aston Villa. Bra odds!

Lyon – Bordeaux 1
Spelstopp söndag 20:55
Bästa odds 1,80 expekt

Hett toppmöte i Frankrike. För första gången på länge få Lyon spela en viktig match i ligaspelet. Anledningen stavas Bordeaux som spelat mycket bra mot slutet och nu bara befinner sig tre poäng bakom landets bästa lag. Lyon har förvisso en tuff match mot Manchester United i benen när lagen springer in på Stade de Gerland, men vi tror ändå att hemmalaget tänder till och visar vilka som är bäst i Frankrike.