Trippeln – v 11

Denna vecka har vi som vanligt hittat tre intressanta matcher till spelbara odds. På torsdagskvällen är det omgång nr. 2 i elitseriens kvartsfinaler. Vi tror att Färjestad drar det längsta strået på hemmais. Expekt ger 1.95 i odds. I England spelar Portsmouth hemma mot Aston Villa och det ser ut att bli en jämn kamp så det blir ett X till 3,25 på bet365. Och till sist så tar Deportivo La Coruña emot Real Madrid och statistiken plus Deportivos nya form talar för en målrik match. Vi spelar över 2,5 mål på canbet till oddset 2,05.

TrippelnVårt tips
Färjestad – Västra frölunda1 – 36kr
Portsmouth – Aston villaX – 36kr
Dep. la Coruña – Real Madridöver 2,5 – 36kr

Färjestad – Västra Frölunda
Spelstopp torsdag 19:00
Bästa odds 1,95 – :expekt:

Slutspel i Elitserien. Nu drar det ihop sig och vi väntar med spänning på att få reda på vilka lag som tar sig vidare. Frölunda vann första mötet i tisdags och vi förmodar att Färjestad replikerar med en gång och tar en seger hemma i Löfbergs lila arena. Det känns som att denna matchserie antagligen kommer att avgöras i en sjunde match så vinst till Färjestad är nog ett måste om det ska hända. Matcherna kommer att bli jämna men det blir inte kryss på torsdag.

Portsmouth – Aston Villa
Spelstopp lördag 16:00
Bästa odds 3,25 – :unibet:, :bet365:

Premier League. Portsmouth ligger innan onsdagens match på nionde plats i tabellen med 44 poäng och Aston Villa ligger sexa med 48 poäng. På onsdagen möter Portsmouth ett enklare motstånd i form av Birmingham och kan enklare ta en seger och 3 poäng där medan man får nöja sig med oavgjort mot Aston Villa på lördag. Oddset på oavgjort känns som ett bra spel då det ger fin utdelning på ett relativt möjligt resultat.

Dep. La Coruña – Real Madrid
Spelstopp lördag 20:00
Bästa odds 2,05 :canbet:

I Spanien går La Liga för fullt. Real Madrid har spelat färdigt i champions league för i vår i alla fall. Deportivo La Coruña ligger inte så bra till i tabellen. De producerar en hel del mål men släpper också in en del. Real Madrid kan nu koncentrera sig på ligan och de är nog manade att få en seger efter nederlaget i champions league mot Roma. Denna kombination som de båda lagen ger fick oss att anta att det blir en del mål gjorda i matchen och canbet ger oddset 2,05 på att det blir mer än 2,5 mål. Riktigt bra odds.